+ 31 6 25 13 00 94 info@vincentmartens.nl

Hallo!

Mijn naam is Vincent Martens, onlangs afgestudeerd voor de Master student Communicatie & Organisatie aan de Universiteit Utrecht.

Werkzaamheden
Tijdens mijn studie gaf ik regelmatig communicatieadvies aan mijn vader die al tientallen jaren werkzaam is als zelfstandig ondernemer. Daarnaast heb ik verschillende kleine ondernemingen op weg geholpen door bijvoorbeeld hun website op te zetten en heb ik de eigenaren strategisch advies gegeven op het gebied van communicatie en marketing.

Voorbeelden van veelgestelde vragen van ondernemers zijn: Ik heb een website nodig, maar waar moet ik in hemelsnaam beginnen? WordPress, is dat misschien iets voor mij? Ik heb een Facebook-pagina, maar geen idee wat ik daarop wil plaatsen? Mijn kinderen zitten de hele dag op ‘insta’, is dat handig voor mijn bedrijf? Ik stuur al jaren mailtjes, maar krijg daar nog niet echt reacties op, wat doe ik verkeerd?

Too little time or too little knowledge?
Vaak start een enthousiaste ondernemer een eigen bedrijf met een berg kennis van zaken in zijn of haar eigen vakgebied, de strategisch en inhoudelijke communicatiekennis of de tijd om je hierin te verdiepen ontbreekt simpelweg.

Oplossing
Een gerenommeerd communicatiebedrijf inschakelen is vaak duur en/of onpersoonlijk. Ik sta open voor een gesprek om te kijken wat ik kan betekenen voor uw bedrijf. Ik denk niet vóór je, maar mét je. Samen kijken we naar wat de beste oplossingen zijn voor jouw onderneming. Vervolgens kun je zelf aan de slag en sta ik altijd voor je klaar om je te helpen.

– Vincent Martens